Navigatie

Zoek hier je weg:.

Opleiding en ervaring

Een mens per definitie leert steeds bij. Het leven is één ontdekkingsreis. Het leven is altijd te kort. Maar sta daar niet bij stil en ontwikkel je zelf. Het is allemaal één groot wonder en slechts een klein stukje daarvan mag jij ontrafelen. 

Hier kun je mijn ervaringen volgen. De opleiding aan de Fotovakschool heb ik afgerond. Maar ook elders vind ik mijn inspiratie zoals door mijn kontakten binnen de Vereniging Natuur Fotografen Nijmegen. Inmiddels zijn wij ook begonnen onze kennis door te geven. Zie onze gezellig leerzame Fotovakantiereizen. Binnenkort misschien weekenden in de Eifel. Als je wilt reageren op mijn ervaringen kan dat alleen via een email (zie contact) of in het gastenboek. Ik stel reacties natuurlijk op prijs.

Onder mijn Portfolio kun je zien wat voor effecten mijn ontwikkeling hebben op mijn portfolio. Ik hoop dat je er progressie in zult zien en misschien langzaamaan een eigen stijl. Dat is wat elke fotograaf toch na zou moeten streven.

Onder de link naar het Exarcio fotoboek vind je een verzameling foto's van meerdere fotograven uit de verschillende vakanties die wij hebben georganiseerd. Geleidelijk aan zou je daar mijn aandeel in moeten kunnen herkennen. Kijk eens rond. Ik hoor graag of je mijn foto's kunt vinden.